ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη για weekend ο Γιάννης Δραγασάκης

0

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης περίμενε σαν κανονικός τουρίστας στην ουρά γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων

«Τουρίστας» στο τόπο του ο Γιάννης Δραγασάκης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ταξίδευε με την πτήση 306 της Ολυμπιακής Αεροπορίας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Ηράκλειο Κρήτης για ένα ταξίδι αναψυχής και ένα χαλαρωτικό weekend.

Φορούσε κοστούμι και συνοδευόταν απο την σύζυγό του. Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης τον περίμεναν ένστολοι της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί με πολιτικά.

Θα περίμενε κανείς ότι ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα χρησιμοποιούσε για την μεταφορά του κάποιο υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Αντ' αυτού εντοπίστηκε να περιμένει στην ουρά γραφείου ενοικιάσεως αυτοκινήτων(!), οπως κάνουν ολοι οι τουρίστες.

Απο την δυσμενή θέση της αναμονής κάτω απο τον καυτό ήλιο - μην ξεχνάμε οτι ο κ Δραγασάκης είναι και κάποιας ηλικίας - τον έβγαλε η υπάλληλος του γραφείου, η οποία, παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας του ζήτησε να πλησιάσει για να υπογράψει το συμβόλαιο ενοικίασης Ι.Χ με diesel καύσιμο.

-Δεν ειναι πληρωμένο; Απόρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όταν η υπάλληλος τον ρώτησε αν θα πληρώσει με μετρητά.

Τότε ο κ Δραγασάκης έβγαλε το πορτοφόλι του και αναζήτησε την πιστωτική του κάρτα για να την παραδώσει στην υπάλληλο που με τη σειρά της του έδωσε τα κλειδιά απο ενα ΙΧ μεσαίου κυβισμού λευκού χρώματος με φιμέ τζάμια.

Κατά πληροφορίες τελικός προορισμός για τον κ. Δραγασάκη ειναι η ιδιαίτερη πατρίδα του το Λασιθί.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ