ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Αδέρφια οδοντίατροι και ιδιοκτήτης club οι νεκροί της τραγωδίας στα Χανιά

0

Δύο αδέρφια, γνωστοί οδοντίατροι και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου είναι οι τρεις νεκροί της ανείπωτης τραγωδίας που έντυσε στα μαύρα τα Χανιά.

Οι τρεις Χανιώτες ηλικίας 32 έως 35 χρόνων βρήκαν τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν μαζί με ένα τέταρτο άτομο το οποίο φέρει σοβαρά τραύματα, έπεσε στα βράχια, στην περιοχή του Φοίνικα στα Σφακιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η παρέα των τεσσάρων Χανιωτών, κατά πάσα πιθανότητα επέστρεφε από την Αγία Ρουμέλη με προορισμό το Λουτρό όπου και διέμεναν.

Ο τέταρτος από τους επιβαίνοντες στο μοιραίο σκάφος νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Χανίων, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του πάντως χαρακτηρίζεται σταθερή, αν και ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του θα προκύψουν μετά από 48 ώρες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές από ιδιώτη που άκουσε τον θόρυβο από την σφοδρή σύγκρουση του σκάφους στα βράχια και άμεσα κινητοποιήθηκαν κάτοικοι της περιοχής με ιδιωτικά σκάφη, το λιμενικό και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Τα αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται από τις αρχές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ