ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη στους 3 top κοντινούς προορισμούς των Βρετανών

0

Κρήτη, Ρόδος και Σαντορίνη βρίσκονται στη λίστα των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Βρετανούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2018, όσον αφορά τα ταξίδια κοντινών αποστάσεων, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, TripAdvisor.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, η Κρήτη είναι η τρίτη δημοφιλέστερη επιλογή προορισμού για αυτό το καλοκαίρι, μετά την Μαγιόρκα (1η) και την Τενερίφη (2η), προσφέροντας όμως ανταγωνιστικότερο πακέτο διακοπών, αφού προσφέρει εξοικονόμηση κόστους που φθάνει το 39%, έναντι 26% και 27% αντίστοιχα για τους πρώτους 2 προορισμούς (το ποσοστό προκύπτει από τη σύγκριση του κόστους –διαμονής και πτήσης – μεταξύ της φθηνότερης εβδομάδας του καλοκαιριού και της ακριβότερη για κάθε προορισμό).

Το μέσο κόστος για διακοπές στην Κρήτη, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή, ανέρχεται σε 1.284 λίρες και η φθηνότερη περίοδος διακοπών είναι η εβδομάδα 28 Μαϊου-4 Ιουνίου.

Αντίστοιχα, η Ρόδος, ο όγδοος δημοφιλέστερος κοντινός προορισμός για τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι, προσφέρει εξοικονόμηση κόστους 40% και η Σαντορίνη (ένατος δημοφιλέστερος προορισμός) 13%.Το μέσο κόστος διακοπών στη Ρόδο είναι 1.405 λίρες και στη Σαντορίνη 2.765 λίρες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ