ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Παντρεύονται Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

0

Έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και τρία αφότου η κόρη τους, Ελένη, ήρθε στη ζωή, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Ιούλιο στην Μύκονο και θα είναι ανοικτός, με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει, προς το παρόν, διαρρεύσει.

Η εκκλησία και το μέρος όπου θα γίνει η δεξίωση έχουν ήδη βρεθεί, με το γαμήλιο πάρτι να στήνεται στο Nammos, το στέκι στην παραλία της Ψαρούς όπου ο Αντώνης κάνει την περίφημη καλοκαιρινή του συναυλία που γίνεται, κάθε χρόνο, πόλος έλξης αλλά και θέμα συζήτησης.

Θυμίζουμε πως φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, οπότε και είχαν βρεθεί στις Άλπεις για την εμφάνισή του στο πολυτελές σαλέ Nammos στην Κουρσεβέλ.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα κατά τη διάρκεια του Πρω1νό, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως μίλησε με την σχεδιάστρια και δεν ισχύουν όλες οι λεπτομέρειες που αναφέρονται.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ