ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πιο γρήγορη, απλή και με Dark Mode η εφαρμογή του Facebook Messenger

0

To Facebook Messenger είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, πίσω από το WhatsApp το οποίο αποτελεί και αυτό ιδιοκτησία του Facebook.

Θέλοντας να «αποσυμφορήσει» λίγο την κατάσταση με τις πολλές λειτουργίες οι οποίες έχουν οδηγήσει πολλούς χρήστες στη χρήση του Mesenger Lite στην πλατφόρμα του Android, το Facebook ανακοίνωσε χθες στα πλαίσια του συνεδρίου F8, έναν μεγάλο ανασχεδιασμό του Messenger ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα διαθέσιμος.

Αν και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το Facebook περιορίστηκε απλά στην εμφάνιση ενός μικρού βίντεο χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, γνωρίζουμε ότι ο νέος Messenger θα εμφανίζει λιγότερα κουμπιά ενώ τα tabs θα περιορίζονται σε 3 ενότητες. Ακόμα η επιλογή ενεργοποίησης της κάμερας ή της πραγματοποίησης μιας κλήσης, θα εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας μιας συνομιλίας.

Μέσα σε μια συνομιλία, το Facebook περιορίζει την εμφάνιση διαθέσιμων εικονικών πλήκτρων από έξι σε τέσσερα, χωρίς να αφαιρεί -κατά πάσα πιθανότητα- κάποια από τις υπάρχουσες λειτουργίες, κάτι που σημαίνει ότι αυτές θα έχουν συγχωνευτεί με άλλες. Άλλες σημαντικές αλλαγές αφορούν την ταχύτητα της εφαρμογής η οποία θα είναι αρκετά ταχύτερη, ενώ ο Messenger θα αποκτήσει και Dark Mode.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ