ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ρωσική εταιρεία κατασκεύασε θήκη iPhone με ηλιακά πάνελ - Εστειλε μία στον Ελον Μασκ

0

Μια ρωσική εταιρεία κατασκευής αξεσουάρ που ονομάζεται Caviar μόλις κυκλοφόρησε ένα από τα πιο ακριβά iPhones που μπορείτε να αγοράσετε.

Το iPhone X Tesla είναι ένα εξειδικευμένο iPhone X επιμεταλλωμένο με άνθρακα και χρυσό με μια ενσωματωμένη ηλιακή μπαταρία. Η συσκευή ξεκινά από τα 4.000 δολάρια και έρχεται στη δική της ξύλινη θήκη μεταφοράς.

Η Caviar είναι γνωστή εταιρεία για την κατασκευή έξυπνων αξεσουάρ που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Αλλά αυτό που κάνει τις θήκες της διαφορετικές είναι πως δεν είναι αφαιρούμενες.

Αλλά η συσκευή Tesla – πήρε το όνομά της από την δεμευση του Έλον Μασκ για βιώσιμη ενέργεια – είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να φορτίσει το τηλέφωνό σας.

Ας δούμε πώς λειτουργεί:

Το Caviar iPhone X Tesla είναι εξοπλισμένο με ηλιακή μπαταρία. Η μπαταρία χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να φορτίσει το τηλέφωνό σας.

Η Caviar λέει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτίσει είτε χρησιμοποιώντας τον ήλιο είτε με έντονους λαμπτήρες. Η συσκευή διαθέτει μια βάση άνθρακα, μια ενδεικτική λυχνία φόρτισης ηλιακής μπαταρίας και ένα ηλιακό πάνελ ανθεκτικό στις κρούσεις.

Η έμπνευσή για τη δημιουργία του ήταν από τους Νικολά Τέσλα, Στιβ Τζομπς και Έλον Μασκ. Μάλιστα, πρόκειται να στείλει μία συσκευή στον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Το τηλέφωνο είναι χαραγμένο με τη φράση «Φτιαγμένο στη Γη από ανθρώπους» - την ίδια φράση που τύπωσε ο Μασκ στο κύκλωμα του Tesla Roadster που έστειλε στο διάστημα.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό. Αρχικά, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι θα υπάρξουν μόνο 99 συσκευές. Αλλά τελικά θα κατασκευάσουν 999 και κάθε μία θα φέρει το δικό της μοναδικό αριθμό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ