ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο τρομπέτας στο Μουσικό σχολείο και στη Δημοτική Φιλαρμονική

0

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνου – Δημοτική Φιλαρμονική και το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου  πραγματοποίησαν 3μερο  σεμινάριο τρομπέτας στις 4-5-6 Μαΐου 2018 , με προσκεκλημένο τον κ. Σωκράτη Άνθη  αρχιμουσικό της ‘’ Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος ‘’ (Κέρκυρας). Οι εργασίες του σεμιναρίου έγιναν στην αίθουσα ‘’Ν. Μαμαγκάκης’’ του ΜΣΡ   και στο κτίριο της ΔΦΡ. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου το οποίο παρακολούθησαν σπουδαστές  τρομπέτας και  χάλκικων  πνευστών οργάνων , καθηγητές μουσικής και γονείς δόθηκε η ευκαιρία  συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων  σε θέματα τεχνικής του οργάνου   (τρομπέτα) και μουσικής -καλλιτεχνικής παιδείας. Την τελευταία μέρα του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε συναυλία  των συμμετεχόντων μαθητών και καθηγητών και παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Την  παραπάνω δράση χαρακτήρισαν ο ενθουσιασμός μαθητών , καθηγητών  και η καθολική συμμετοχή τους γεγονός  που προϊδεάζει τη καθιέρωση της  αλλά και την ευρύτερη μελλοντική συνεργασία με την ‘’Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος ‘’.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Άνθη για την αφιλοκερδή παρουσία του στη πόλη μας και σε όλους όσους εργαστήκαν για την επιτυχία του σεμιναρίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ