ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τα πήρε όλα κι έφυγε» και στην Κίνα ο Γίγαντας Στεφανουδάκης!

0

Η Γαλανόλευκη στα ύψη και στη μακρινή Κίνα δια χειρός Μανώλη Στεφανουδάκη!!!!

Εντυπωσίασε και κυριάρχησε και στη μακρινή Κίνα ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο Μεσαρίτης Γίγαντας που βρίσκεται για πρώτη φορά στο Πεκίνο με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, συμμετείχε στο ‘’The 6th China Open Athletics Championships - Beijing 2018 World Para Athletics Grand Prix’’ όπου αγωνίστηκε στον ακοντισμό και στη σφαιροβολία!

Μάλιστα παρά την κούραση της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας τον Αύγουστο, ο Μανώλης κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια ανεβάζοντας την Ελληνική Σημαία και την Εθνική μας υπερηφάνεια στα ύψη!!!

Η κυριαρχία του σε παγκόσμιο επίπεδο στον ακοντισμό στην κατηγορία F54 διατηρείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ και οι επιδόσεις του στη σφαιροβολία είναι πραγματικά εντυπωσιακές με δεδομένο ότι το άθλημά του είναι ο ακοντισμός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης και ο Ιπποκράτης αναχωρούν σε λίγη ώρα από το Πεκίνο και μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι θα βρίσκονται στη Μεσαρά το βράδυ της Δευτέρας.

Το mesaralive.gr συγχαίρει το Μανώλη Στεφανουδάκη και το προπονητικό team και εύχεται στον ίδιο και τον προπονητή του καλή επιστροφή από το μακρινό Πεκίνο!

Πριν την αναχώρησή του ο Μανώλης Στεφανουδάκης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

« Είναι η 4η αθλητική διοργάνωση όπου θα πάρω μέρος για αυτή τη σεζόν. Σε αυτή την αθλητική μου προετοιμασία στοχεύω στην άνοδο των προσωπικών μου επιδόσεων αλλά και σε μια αξιόλογη εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανία τον Αύγουστο .

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ το ταξίδι του πρωταθλητισμού γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

* το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

Τα μέλη των εταιρειών:

* ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* MINOAN LINES,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

* ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* και το νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ