ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο βραβεία «Cretan Kings Assist» στο Sports Marketing Awards 2018

0

Επί 4 χρόνια το κοινωνικό πρόγραμμα της ομάδας μας «Cretan Kings Assist» προάγει τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική προσφορά και την υγιεινή διατροφή, με εκατοντάδες εθελοντές να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον τόπο μας.

Αυτή η μεγάλη προσπάθεια επιβραβεύθηκε στο Sports Marketing Awards 2018 με δύο βραβεία. Χθες το βράδυ σε μία εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Gazarte στο Γκάζι, εκπρόσωποι όλου του αθλητικού κόσμου συνέρρευσαν για αυτήν τη μεγάλη γιορτή του αθλητικού μάρκετινγκ. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ Βαλάντη Χόμπη και τον Υπεύθυνο Τύπου Νίκο Τζανιδάκη. Ο κ. Χόμπης παρέλαβε αρχικά το bronze βραβείο στο CSR Campaign/Activity, της κατηγορίας Sport Organizations, για ολόκληρο το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» και εν συνεχεία το bronze βραβείο στα Ομαδικά Αθλήματα της κατηγορίας Sport Events/Branded Events για το σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή για αυτήν την αναγνώριση με το έργο της να κρίνεται και να επιβραβεύεται από διάσημους αθλητές, εκπροσώπους Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους, Sports Marketing specialists και καταξιωμένους δημοσιογράφους. Βραβεύσεις όπως η συγκεκριμένη μας δίνουν περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε στο τρίπτυχο που έχει καθιερώσει την ομάδα μας και που δεν είναι άλλο από το Αθλητισμός – Εθελοντισμός – Κοινωνική Προσφορά και Δράση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ