ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ευριπιώτης: Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση

0

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, μίλησε στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο Κώστας Ευριπιώτης.

«Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί, θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε.

Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.

Πήγα έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς. Υποβλήθηκα σε δύσκολη επέμβαση η οποία είχε επιτυχία. Το τηλέφωνο δεν το ανοίγω πλέον και αποφεύγω κάθε είδους συνομιλία. Θέλω ηρεμία, ένα βιβλίο και να βρίσκομαι στη θάλασσα».

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει σύντομα στο θεατρικό σανίδι, ο Κώστας Ευριπιώτης απαντά: «Πλάκα μου κάνεις; Εδώ δεν ήξερα αν θα ζήσω, θα επιστρέψω στο θέατρο; Θεού θέλοντος, ό,τι γίνει θα γίνει τον χειμώνα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ