ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη ναυαρχίδα στα σχέδια για τον τουρισμό - Κουντουρά : Άλμα ρεκόρ στα τουριστικά πακέτα !

0

Όπως σημείωσε η υπουργός συγκριτικά με το 2017 έχουμε αύξηση 17% ενώ σε σχέση με το 2016 έχει καταγραφεί αύξηση 47% !

Για ένα ... άλμα στον τομέα του ελληνικού τουρισμού έκανε λόγο η Υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά που μαζί με τον Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook, κ. Peter Fankhauser μίλησαν σε ειδική εκδήλωση στην Κρήτη, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια της νέας, καινοτόμου αλυσίδας ξενοδοχείων της εταιρείας, με την επωνυμία Cook's Club.

"Μιλάμε για ένα ποιοτικό άλμα του ελληνικού τουρισμού. Τα τρία τελευταία χρόνια έχει καταγράψει αύξηση 25% σε όλα τα επίπεδα. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ομίλους και για το λόγο αυτό έχουμε πετύχει αυτά τα αποτελέσματα" σημείωσε η κ. Κουντουρά ενώ τόνισε ότι αυτή τη στιγμή 2.300.000 (!) τουριστικά πακέτα είναι κλεισμένα για το 2018 στη χώρα μας ενώ ο στόχος είναι να φτάσουμε τα 3.000.000 πακέτα.

Όπως σημείωσε η υπουργός συγκριτικά με το 2017 έχουμε αύξηση 17% ενώ σε σχέση με το 2016 έχει καταγραφεί αύξηση 47% !

"Στόχος μας είναι 365 μέρες το χρόνο να έχουμε τουρισμό και για αυτό το λόγο πιλοτικά εφαρμόζουμε το πρόγραμμα με ελκυστικά πακέτα σε Κρήτη και Ρόδο" ανέφερε η κ. Κουντουρά ενώ πρόσθεσε "Υπολογίζουμε σε επενδύσεις σαν αυτή της Thomas Cook που αναβαθμίζουν τουριστικό πακέτο της χώρας και είναι επιχειρήσεις - γίγαντες που έχουν την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας"

Όσον αφορά στο νέο αεροδρόμιο Καστελλίου η υπουργός σημείωσε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ανάπτυξη που θα συνδράμει στην επιτυχία του κρητικού τουρισμού.

Απο την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, κ. Peter Fankhauser σημείωσε ότι είναι θετικό μήνυμα για τον τουρισμό η δημιουργία του νέου αεροδρομίου αλλά θα πρέπει να έχει λογικό κόστος για να βοηθήσει στην αναβάθμιση του τουρισμού, θα πρέπει το άλμα αυτό να είναι καλά σχεδιασμένο προκειμένου να έχει καλά αποτελέσματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ