ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου

0

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, κυρίως στα ηπειρωτικά. Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες σταδιακά και έως το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Εύβοια, και προς το βράδυ και στην Κρήτη. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι καλός καιρός ενώ τις βραδινές ώρες λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΝΔ έως ΔΒΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο Β έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 0 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΔΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

meteocrete.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ