ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πουλήθηκε σε πλειστηριασμό το πλοίο "ΕΛΛΗ Τ"

0

Στα χέρια του επιχειρηματία Θέμη Καραμπέκου, φαίνεται πως πέρασε η ιδιοκτησία του πλοίου «ΕΛΛΗ Τ» το οποίο συνδέεται με την άδοξη ιστορία της πολύπαθης Cretan Lines και της διαδόχου της Cretan Ferries. Ένα πλοίο, στο οποίο μια μεγάλη πλειοψηφία Ρεθεμνιωτών εναπόθεσε τις ελπίδες της για να αποκτήσει η πόλη και ο νομός ακτοπλοϊκή διασύνδεση με τον Πειραιά, μετά από χρόνια παραμονή σε ακινησία και αδυναμία της Ρεθεμνιώτικης Εταιρείας να το επισκευάσει, πέρασε στα χέρια νέου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο διατέθηκε μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού από τράπεζα που το είχε κατασχέσει καθώς ουσιαστικά ποτέ δεν πέρασε στα χέρια της  Cretan Ferries. Γνώστες της ιστορίας αυτής, μας διαβεβαίωσαν, πως το πλοίο είχε εξοφληθεί από την Ρεθεμνιώτικη Εταιρεία αλλά δεν είχε γίνει η σχετική μεταβίβαση, οπότε το πλοίο έμεινε στην ιδιοκτησία του πιστωτικού ιδρύματος μετά την κατάληξη που είχε η λαϊκής βάσης, συνεταιριστική εταιρεία Cretan Ferries.

Έτσι αντί 830.000 ευρώ, το πλοίο μεταβιβάζεται στο εξής στην ιδιοκτησία Καραμπέκου, ο οποίος φέρεται πως σχεδιάζει την αξιοποίηση του σε εγχώριες ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ