ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Τα μηνύματα για τον Τουρισμό σε έναν κορυφαίο προορισμό του νησιού

0

Ευχαριστημένοι είναι μέχρι στιγμής οι επιχειρηματίες σε γενικές γραμμές στην Αγία Γαλήνη, ενα από τα μέρη που αναπτύχθηκαν τουριστικά στη νότια Κρήτη!

Όπως επισημαίνουν ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων στο διάσημο παραθεριστικό μέρος του νότιου Ρεθύμνου, η κίνηση μέχρι στιγμής πάει καλά, αν και πάντα εχθρος του καλού είναι το καλύτερο, συμφωνα με το mesaralive.gr.

Η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, αν και οι συνθήκες που διαμορφώνονται χρόνο με το χρόνο για το τουριστικό προϊόν λόγω της οικονομικής συγκυρίας είναι γενικά δύσκολες. Το γεγονός όμως ότι η Κρήτη είναι μεσα στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, συμπαρασύρει όλους τους «τοπ» προορισμούς, όπως είναι η Αγία Γαλήνη

Οι καταστηματάρχες βλέπουν θετικά μηνύματα εχοντας μπει στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου, ελπίζοντας πως το πρόσημο θα είναι τελικά θετικό για όλους.

Η Αγία Γαλήνη αν και βρίσκεται στα νότια του νησιού, (61χλμ νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου και 68χλμ νοτιοδυτικά του Ηρακλείου) αποτελεί έναν από τους πρώτους προορισμούς για όποιον επιθυμεί να κάνει διακοπές σε εναν τόπο που χαρακτηρίζεται για την ηρεμία, το καλό φαγητό και την διαμονή σε ποιοτικά καταλύματα

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ