ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

110.000 ευρώ στο Δήμου Αγίου Βασιλείου για παρεμβάσεις στο γήπεδο Σελλίων

0

Με μια νέα προγραμματική σύμβαση ύψους 110.000 ευρώ μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού και του Δήμου Αγίου Βασιλείου η οποία υπογράφεται μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Σελλίων που το μετατρέπουν σε ένα σύγχρονο χώρο άθλησης για την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φοίνικα . Η συγκεκριμένη παρέμβαση αφορά την κατασκευή αποδυτηρίων, γυμναστηρίου και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και έρχεται σε συνέχεια της αρχικής έγκρισης πίστωσης 150.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης με την οποία τοποθετήθηκε τάπητας, φωτισμός και περίφραξη και της δεύτερης πίστωσης 60.000 ευρώ για την κατασκευή στεγάστρου, κερκίδων και δρόμου πρόσβασης πάλι από την Περιφέρεις Κρήτης

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη έγκριση της χρηματοδότησης σε συνέχεια της συνάντησης τους, έπειτα από σχετική παρέμβαση του Υπουργού Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού, κατά την διάρκεια των εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης.

Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Ξανθό για την συμβολή του στο έργο και την ουσιαστική στήριξη του προκειμένου να υποβληθούν τα αιτήματα του Δήμου μας στον κ. Βασιλειάδη αλλά και να εγκριθεί η χρηματοδότηση τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ