ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Honda: Επιστρέφει το παπί στις ΗΠΑ!

0

Μια ιστορική στιγμή για το θρύλο των θρύλων Honda Super Cub, που επιστρέφει σ την αγορά της Αμερικής μετά από σχεδόν μισό αιώνα!

Η Αμερική ήταν μία από τις σημαντικότερες αγορές για το πασίγνωστο «παπί» της Honda, το Super Cub, το οποίο είχε κάνει θραύση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στην ιστορία μάλιστα έχει μείνει η φράση «You meet the nicest people on a Honda» (Συναντάς τους καλύτερους ανθρώπους πάνω σε ένα Honda) με το οποίο η εταιρεία διαφημιζόταν.

Ωστόσο, από το 1974 το παπί είχε σταματήσει να διατίθεται στην Αμερική… Αυτό αλλάζει άρδην όμως, καθώς επίσημα η Honda πλέον θα εισάγει ξανά στη χώρα, το Super Cub, σε έκδοση 125 κυβικών, μετά από 44 χρόνια. Θα είναι το φθηνότερο μοντέλο της Honda στην Αμερική, με την τιμή του να ξεκινά από τις 3.600 δολάρια.

Η στιγμή που επιλέχθηκε για την επιστροφή του μοντέλου στην χώρα δεν είναι τυχαία, καθώς φέτος το παπί κλείνει 60 ολόκληρα χρόνια παραγωγής! Είναι δε πλέον, σχεδόν περιττό να αναφέρουμε ότι το Super Cub είναι το δίκυκλο με τις περισσότερες πωλήσεις, όλων των εποχών με πάνω από 100 εκατομμύρια κομμάτια να έχουν πουληθεί μέχρι το 2017.

Το παπί, με την κυκλοφορία του στην Αμερική, θα φέρει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις που προστάζουν οι καιροί, καθώς θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα ABS, ενώ ο κινητήρας του θα προέρχεται από την μονάδα του Grom και του Monkey και θα τροφοδοτείται με ψεκασμό καυσίμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ