ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Facebook λανσάρει νέα game streaming υπηρεσία

0

Θέλει να προσελκύσει πιο πολλούς gamers στην πλατφόρμα του

Την στιγμή που οι game streaming πλατφόρμες γίνονται όλο και πιο δημοφιλής το Facebook θέλει να κλέψει λίγο από το κοινό τους με την νέα πλατφόρμα του Fb.gg, που σκοπεύει να κάνει την ανακάλυψη νέων game streams ευκολότερη από ποτέ.

Όσον την αφορά την αισθητική του, η πρόταση του Facebook μοιάζει πολύ με το home page του Twitch. To μενού περιήγησης στα αριστερά δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αναζητήσουν τα streams ανά κατηγορία ή ανά παιχνίδι. Όπως είναι λογικό τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αυτήν την στιγμή είναι τα Fortnite, PUBG, DOTA 2, και Minecraft.

Επίσης αν και η υπηρεσία είναι ακόμη στις αρχές της καταφέρνει κατά μέσο όρο να έχει περίπου 10.000 ενεργά streams κάθε στιγμή. Τα νούμερα που πετυχαίνουν κάποια από τα πιο πετυχημένα streams μερικές φορές απαριθμούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες, με το Fortnite να φτάνει μέχρι και 200.000 προβολές. Αν και τα νούμερα ωχριούν μπροστά σε αυτά που μπορεί να πετύχει το Twitch, ο χρόνος θα δείξει εάν το Fb.gg θα μπορούσε να αποτελέσει κάποια απειλή για αυτό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ