ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Καταγγελία για οδηγό του ΚΤΕΛ - Πήρε παραμάζωμα βαλίτσες και έβρισε χυδαία δικυκλιστή

0

Ένα περιστατικό που συνέβη στο κέντρο των Χανίων και μάλιστα στην πύλη εξόδου των υπεραστικών ΚΤΕΛ, ερευνά η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία πολίτη, οδηγός λεωφορείου έκοψε τον δρόμο σε μηχανάκι που κατέβαινε την οδό Κελαϊδή, ενώ παρέσυρε τις βαλίτσες τεσσάρων γυναικών.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Σήμερα Δευτέρα 30/07/2018 και ώρα περίπου 13.15 στην έξοδο του ΚΤΕΛ επί της οδού Κελαϊδή υπήρξα μάρτυρας σε ένα περιστατικό στο οποίου η συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου σας με αριθμό κυκλοφορίας Χ……..1 μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Ο οδηγός σας βγαίνοντας από το ΚΤΕΛ έκοψε τον δρόμο σε ένα μηχανάκι που κατέβαινε από την οδό Κελαϊδή και παρέσυρες τις βαλίτσες 4 νεαρών γυναικών που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Σε ευγενική παρατήρηση νεαρού που του είπε ότι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός, ο οδηγός σας, άρχισε να τον βρίζει με τον ποιον χυδαίο τρόπο που έχω ακούσει στα 63 χρόνια της ζωής μου. Οι εκφράσεις του πραγματικά με εξέπληξαν τόσο και μου προκάλεσαν ιδιαίτερη ντροπή που αυτός είναι συνάνθρωπος μου και μάλιστα οδηγά λεωφορείο σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας και χωρίς μάλιστα να προκληθεί ή να δεχθεί οποιαδήποτε υβριστική συμπεριφορά. Σε περίπτωση που ο νεαρός δεν παρέμενε ψύχραιμος πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε από εκεί και πέρα.

Μετά από το υβρεολόγιο που εκτόξευσε ο οδηγός σας συνέχισε την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μάλιστα έκοψε την οδό Κυδωνίας αναγκάζοντας τα αυτοκίνητα να φρενάρουν απότομα.

Το ΚΤΕΛ θα πρέπει για να προστατεύσει την φήμη του καθώς και τους επιβάτες του και θα πρέπει να πάρει όλα τα μέτρα ακόμα και αν χρειάζεται να ζητήσει την βοήθεια ειδικών ώστε ο συγκεκριμένος οδηγός να μην πιάσει ξανά τιμόνι στα χέρια του πριν η συμπεριφορά του φτάσει σε ακόμα πιο ακραία σημεία. Ο καθένας μας θα πρέπει να αφήνει τα προσωπικά του προβλήματα εκτός του δρόμου.

Είμαι στην διάθεση του νεαρού σε περίπτωση που καταθέσει μήνυση εις βάρος του οδηγού σας καθώς θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά δεν πρέπει να μείνει χωρίς τιμωρία και για αυτό το λόγω κοινοποιώ την επιστολή και στα ΜΜΕ.

Σας ευχαριστώ,

Με εκτίμηση,

Γεωργίου Μιχάλης

Το parakritika.gr επικοινώνησε άμεσα με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από την οποία δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα ερευνηθεί το περιστατικό και σε περίπτωση που ισχύουν τα γραφόμενα του κ. Γεωργίου, θα επιβληθούν όλες οι σχετικές κυρώσεις στον οδηγό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα συμπεριφοράς των οδηγών του, κάνοντας μάλιστα μέχρι και σεμινάρια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ