ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σπηλίου

0

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σπηλίου συνεχίζει και το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιεί σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων  και δράσεων.

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στις 20 Ιουνίου με την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα που έχει γίνει θεσμός από τον δραστήριο Σύλλογο, την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Συμπεθέροι από τα Τίρανα» από την θεατρική σκηνή Ηρακλείου την Δευτέρα 30 Ιουλίου, ακολουθεί διήμερο εκδηλώσεων την Τρίτη 7 Αυγούστου και την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 για να τιμήσουν το Δάσκαλο της κρητικής μουσικής Θανάση Σκορδαλό για τα 20 χρόνια από όταν σίγησε η λύρα του.

Την πρώτη μέρα (7/8) θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά καντάδα «στα σοκάκια που πορπάτηξε ο Σκορδαλός στο Σπήλι» και στην συνέχεια παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Την δεύτερη μέρα (8/8) θα διοργανωθεί συναυλία Κρητικής Μουσικής για τα "20 χρόνια χωρίς το Θανάση Σορδαλό" με παρουσιαστή το Γιώργο Βιτώρο, κεντρικό ομιλητή τον γιατρό Μανώλη Παπυράκη  και τη συμμετοχή κρητικών καλλιτεχνών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με σπάνιο υλικό από την ζωή του σπουδαίου Κρητικού Καλλιτέχνη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ