ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίκειται διοικητική υπαγωγή πολιτών και επιχειρήσεων της Αγίας Γαλήνης του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης από τον ΕΦΚΑ Ηρακλείου στον ΕΦΚΑ Ρεθύμνου

0

‘Ένα από τα πολλά «παράδοξα» που κληρονομήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι η συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των πολιτών και επιχειρήσεων της Αγίας Γαλήνης του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης λόγω της διοικητικής υπαγωγής τους στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου (και όχι στον ΕΦΚΑ Ρεθύμνου που κανονικά έπρεπε να υπάγεται), λόγω του κλεισίματος του ΕΦΚΑ Μοιρών στον οποίο υπαγόταν.

Μετά από ενημέρωση από το Γραφείο της Υπουργού Εργασίας κας Έφης Αχτσιόγλου και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ, η οποία ζητήθηκε από το Γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού και την Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Αγίου Βασιλείου, έγιναν γνωστά τα παρακάτω:

  1. Η υπαγωγή πολιτών και επιχειρήσεων της Αγίας Γαλήνης στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου είναι προσωρινή.
  2. Εντός 2-3 μηνών με την ολοκλήρωση του νέου οργανογράμματος του ΕΦΚΑ οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Αγίας Γαλήνης θα υπαχθούν στον ΕΦΚΑ Ρεθύμνου.

Έτσι πρόκειται να ικανοποιηθεί ένα διαχρονικό αίτημα των πολιτών και επιχειρήσεων της Αγίας Γαλήνης που θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των ασφαλισμένων της Αγίας Γαλήνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ