ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Γαλανοπούλου απαντάει στην απορία όλων! Πού βρήκε τόσα χρήματα;

0

Η Άβα Γαλανοπούλου εξήγησε πως εξαπατήθηκε από τον πρώην σύντροφό της και του εμπιστεύτηκε τους κόπους μιας ζωής.

Η ηθοποιός απαντάει και στο ερώτημα που βρήκε τόσα χρήματα, αφού πρόκειται για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Μια μέρα την καλεί ο λογιστής της. Τυχαίνει εκείνη τη στιγμή να βρίσκονται μαζί με τον σύντροφο της που ακούει ότι η Άβα θα πληρώσει πολλά στην Εφορία. Της εξηγεί ότι ως λογιστής έχει υψηλές γνωριμίες με τραπεζικά στελέχη και πολιτικούς και την πείθει να επενδύσει τους κόπους μιας ζωής για να ανοίξουν μαζί εταιρεία. Της αναφέρει, δε, ότι έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να μπορέσει να πολλαπλασιάσει το κεφάλαιό της και να πετύχει να λαμβάνει 7,5% επιτόκιο σε τράπεζες και επενδυτικά προγράμματα. Η Άβα γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται: «Το καλοκαίρι του 2007 κάνω την πρώτη μεταφορά χρημάτων από τον προσωπικό μου λογαριασμό. Με έχει πείσει για την εταιρεία, με έχει βάλει να υπογράψω χαρτιά και με διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα μου βρίσκονται πλέον σε καλά χέρια. Από το 2008 και μετά, ότι αμοιβές έπαιρνα πήγαιναν κατευθείαν σ’ αυτή την εταιρία. Λεφτά από σειρές, τηλεταινίες, θέατρο, σπικάζ, μεταγλωττίσεις και διαφημιστικά. Όποτε ρωτούσα για τα χρήματα μου, με καθησύχαζε λέγοντας: "αυγατίζουν"» εξήγησε στο Down Town η ηθοποιός.

Η Άβα φτάνει στο σημείο να δώσει το τεράστιο ποσό του 1.200.400 ευρώ. Την ίδια ώρα υποτίθεται ότι αυτός φροντίζει για την ασφάλιση της, το ΤΕΒΕ, τις φορολογικές δηλώσεις, τα έξοδα κάθε μήνα, ακόμη και για τον λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο αλλάζει σε εταιρικό. Δικαίως πολλοί αναρωτήθηκαν πού βρήκε η Άβα αυτά τα χρήματα. Ήταν μια ερώτηση που της έκανε ακόμη και στενός της φίλος, σκηνοθέτης του θεάτρου.

«Δουλεύω ασταμάτητα πριν ακόμη τελειώσω το σχολείο. Έχω εργαστεί ως σερβιτόρα, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, διορθώσεις κείμενων, και ύστερα μπαίνουν στη ζωή μου το θέατρο, τα τηλεοπτικά σενάρια, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις πιο πετυχημένες σειρές. Ξεκίνησα από το μηδέν σ' αυτήν τη δουλειά και πήγα βήμα-βήμα. Έζησα τη χρυσή 20ετία της τηλεόρασης και εργάζομαι χωρίς σταματημό από το καλοκαίρι του '82. Ό,τι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα. Μια περιουσία ζωής, που δεν την έκανα ούτε σπίτια ούτε οικόπεδα. Έφτυσα αίμα για να τα αποκτήσω. Δεν μου τα χάρισαν δεν τα έκλεψα, δεν υπήρξα κληρονόμος και δεν κέρδισα το Τζόκερ. Τα δούλεψα μέχρι το τελευταίο ευρώ» εξηγεί η ίδια.

Ενδεικτικά, μόνο τα χρόνια που στο MEGA έπαιζαν οι Λατρεμένοι μου Γείτονες, η Άβα, ως κεντρική πρωταγωνίστρια, αμειβόταν αρχικά με 4.000 ευρώ το επεισόδιο και στον δεύτερο κύκλο με 7.500 ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ