ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Καλομοίρα για το μπότοξ, τις εγκυμοσύνες και την κρίση στο γάμο της

0

Μπότοξ κρυφά από τον μπαμπά της έκανε η Καλομοίρα Σαράντη! Η χαριτωμένη τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, μίλησε στην κάμερα του Star αποκαλύπτοντας ένα μυστικό ομορφιάς!

«Μποτοξάκι! Ναι, έχω κάνει μπότοξ και μάλιστα δύο φορές» είπε με νάζι κι αμέσως μετά, όταν συνειδητοποίησε πως οι δηλώσεις της θα παίξουν on air, βιάστηκε να συμπληρώσει:«Να μην το δει ο πατέρας μου αυτό! Θα νευριάσει. Πάντως ήταν natural, κουνιέμαι!» ανέφερε κάνοντας έναν μορφασμό για να δείξει ότι όντως μπορούσε να κουνήσει τα φρύδια και το μέτωπό της!

Η Καλομοίρα ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της με δίαιτα και γυμναστική: «Για να διατηρούμαι κάνω γυμναστική κάθε μέρα και έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Δεν τρώω τηγανητά, γιατί θέλω να φύγει η κυτταρίτιδα. Δεν τρώω τηγανητά εδώ και έναν χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, για ένα διάστημα, απέφευγε συστηματικά την κατανάλωση κρέατος, μέχρι που άρχισε η εξάντληση:

«Εκανα μία περίοδο vegan δίαιτα, αλλά δεν είχα ενέργεια, ήμουν κουρασμένη, ξέσπαγα στα παιδιά, είχα νεύρα, ενώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Για δύο εβδομάδες ήμουν στο κρεβάτι και μετά άρχισα να τρώω πάλι κρέας» είπε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν πέρασε κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη. «Φυσικά έχει περάσει κρίση η σχέση μας. Οταν ήμουν έγκυος οι ορμόνες με τρέλαιναν, αλλά μετά όλα καλά» δήλωσε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ