ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung δημιούργησε κυρτή μπαταρία για το αναδιπλούμενο smartphone της

0

Σύμφωνα με αναφορές, η Samsung οδηγεί την κούρσα κατασκευής και κυκλοφορίας του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone, με τη δημιουργία κυρτής μπαταρίας την οποία η εταιρεία μπορεί να κατασκευάσει σε μεγάλες ποσότητες.

Με βάση δημοσίευμα του κορεατικού ET News, η Samsung έχει καταφέρει να δημιουργήσει μπαταρίας με μεγάλες χωρητικότητες 3000mAh έως 6.000mAh. Αν η είδηση αληθεύει, τότε το επίτευγμα αυτό είναι αρκετά σημαντικό και δείχνει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία 4 χρόνια και μετά την παρουσίαση μπαταρίας 210mAh από τη θυγατρική Samsung SDI.

H Samsung σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια πιλοτική κατασκευή αναδιπλούμενων OLED οθονών, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν στο φημολογούμενο Galaxy X το οποίο θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους. Όσον αφορά την οθόνη, οι τελευταίες φήμες φέρουν τη Samsung να προσπαθεί να δημιουργήσει μια αναδιπλούμενη οθόνη η οποία θα αποτελείται από 2 ξεχωριστά κομμάτια τα οποία θα ενώνονται χωρίς κενό όταν η συσκευή είναι πλήρως ανοιχτή.

Άλλες φήμες φέρουν τη συσκευή να κοστίζει λίγο κάτω από τα $2000, και να διατίθεται σε μικρές ποσότητες και σε επιλεγμένες αγορές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ