ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρήτη: Αυξημένη η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ

0

Ικανοποιητική και ελαφρώς αυξημένη χαρακτηρίζεται η κίνηση των επιβατών του ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο κίνησης η αύξηση κυμαίνεται στο περίπου 5% παρά το γεγονός ότι η φυγή της αεροπορικής εταιρείας λόου κοστ, επηρέασε αρκετά το συγκεκριμένο δρομολόγιο από το Δασκαλογιάννης. Οι δημοφιλείς προορισμοί παραμένουν με πολύ μεγάλη προσέλευση όπως είναι ο Μπάλος, το Ελαφονήσι και τα Φαλάσαρνα.

Το αδιαχώρητο επικρατεί καθημερινά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης στην οδό Κυδωνίας. Εκατοντάδες τουρίστες επιλέγουν τα λεωφορεία για να μετακινηθούν σε δημοφιλείς και μη προορισμούς. Το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα αλλά και τα Σειτάν λιμάνια στο Ακρωτήρι έχουν την τιμητική τους.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο κίνησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ η κίνηση φέτος είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 5% ενώ να σημειωθεί ότι η αποχώρηση της RYANAIR από το Δασκαλογιάννης επηρέασε αρκετά το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μειώθηκαν οι επισκέπτες στο αεροδρόμιο.

Καθημερινά στους δρόμους μετακινούνται περισσότερα από 110 λεωφορεία του ΚΤΕΛ και μίνι μπας, με τον Τσουπάκη να σημειώνει ότι η επιλογή των ξένων επισκεπτών του λεωφορείου ως μέσου μεταφοράς δε σημαίνει ότι η αγοραστική δύναμη των τουριστών είναι χειρότερη φέτος από άλλες χρονιές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ