ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Άνοιξε τις πύλες της η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

0

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος και παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φετινής Γιορτής Κρητικής Διατροφής, της μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης του Ρεθύμνου, στον Δημοτικό Κήπο.

Δεκάδες περίπτερα με όλα τα αγαθά της Κρητικής γης και κυρίως με όλη την σύγχρονη παραγωγή και εξέλιξη στον τομέα των τροφίμων στης Κρήτη, θα παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες έως τις 7 Ιουλίου. Επίκεντρο θα είναι φέτος το κρασί, καθώς το Ρέθυμνο έχει αναδειχθεί ως η Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 ενώ ένα μεγάλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα εξελιχθεί καθ' όλη την εβδομάδα της έκθεσης.

Η γιορτή που συνθέτει τον πρωτογενή τομέα με τον πολιτισμό και τον τουρισμό, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Στα εγκαίνια, που έγιναν στις 8 το βράδυ της Κυριακής, παρέστησαν ακόμα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Αντιπεριφειάρχης κ. Μανόλης Χνάρης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ κ. Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Τις εκδηλώσεις παρουσιάζει ο ηθοποιός Θωμάς Καντιφές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ