ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ενημέρωση για την πυροπροστασία

0

Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτών για θέματα πυροπροστασίας και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Δήμο Ανωγείων, την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, τη Διεύθυνση Δασών Νομού Ρεθύμνης, ενημέρωσε στις 9 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ανωγείων, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Εθελοντικές ομάδες του Δήμου Ανωγείων για τη δύσκολη αντιπυρική χρονιά που διανύουμε και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από το Δήμο Ανωγείων, ο Δήμαρχος Μανόλης Καλέργης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κος Βασίλειος Σμπώκος, από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης ο Διοικητής Πύραχος Νικόλαος Α. Λαγουδάκης, ο Υποδιοικητής Επιπυραγός Θεοδόσιος Ι. Χασάπης, ο Προϊστάμενος Ανακριτικού τμήματος Επιπυραγός Δημήτριος Εμμ. Δρυγιαννάκης και ο Προϊστάμενος του τμήματος Πυρασφάλειας  Επιπυραγός Νικόλαος Ι. Ζανιδάκης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ο Υπαστυνόμος Α’ Ιωάννης Προδρόμου και από τη Διεύθυνση Δασών η Διευθύντρια Χαρίκλεια Καριολάκη.

Έγινε ενημέρωση και ζητήθηκε η ευαισθητοποίηση των πολιτών τόσο για τα μέτρα πρόληψης όσο και για τα μέτρα αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών, έτσι ώστε και με τη βοήθεια των πολιτών και του κρατικού μηχανισμού να αποφευχθούν ατυχήματα και καταστροφές περιουσιών.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ