ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 64χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

0

Κρυμμένα στο σπίτι 64χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής βρέθηκαν 59,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε είκοσι συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, 1 ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο 64χρονος άνδρας μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης στην οικεία του, συνελήφθη, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται και ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθη, 64χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν σχεδόν 60 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ

Συνελήφθη, σήμερα (19.07.2018) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, 64χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

59,5γραμμάρια κοκαΐνης σε είκοσι συσκευασίες,

το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,

1 ζυγαριά ακριβείας,

1 κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ