ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Τριτοκοσμικές εικόνες σε αεροδρόμιο της Κρήτης: Όρθιοι ή στοιβαγμένοι στο πάτωμα περιμένουν οι επιβάτες

0

Ντροπή και μόνο! Μπορεί να βρίσκονται κάποια έργα σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο Χανίων, όμως αυτό δεν δικαιολογεί σε τίποτα την… τριτοκοσμική εικόνα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου!

Τα έργα αυτά προκαλούν την ταλαιπωρία στους επιβάτες που αναμένουν την πτήση τους.

Οι χώροι αναμονής έχουν περιοριστεί, αφού σύμφωνα με τα σχέδια της Fraport ένα μεγάλο μέρος τους θα διαμορφωθεί σε καταστήματα.

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες… αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα… από έναν Χανιώτη ο οποίος ταξίδευε το βράδυ της Παρασκευής με την τελευταία πτήση για Αθήνα.

Υποτίθεται ότι μετά την ιδιωτικοποίηση το αεροδρόμιο θα εκσυγχρονιζόταν περαιτέρω! Πιθανώς, όταν τελειώσουν τα έργα, αυτό να συμβεί, αλλά μέχρι τότε είναι το λιγότερο αδιανόητο να εκτελούνται τα έργα αυτά μέσα στην τουριστική σεζόν και οι επισκέπτες των Χανίων να φεύγουν με μία ανάμνηση… ταλαιπωρίας από τις διακοπές τους.

Χαρακτηριστικά, ο αναγνώστης αναφέρει… «Το αδιαχώρητο επικρατεί στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» Οι Γερμανοί μειώνουν τον χώρο αναμονής και φτιάχνουν καταστήματα και πολλοί επιβάτες, δεν έχουν που να καθίσουν. Πηγαίνω με την τελευταία πτήση για Αθήνα και αναγκάστηκα να βγω έξω, αφού δεν είχε χώρο να καθίσω. Πήρα μία σαλάτα γιατί πεινούσα, αλλά οι μύγες με «βομβάρδισαν». Οι τιμές είναι πανάκριβες. Μία μπύρα κοστίζει 4,10 ευρώ και ένα πατατάκι 3,10 ευρώ. Το δάπεδο στο χώρο αναχωρήσεων είναι βρώμικο. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ελέγξει;«.

Δείτε φωτογραφίες από το ισόγειο, αλλά και τον πάνω όροφο των αναχωρήσεων:

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ