ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

59 συλλήψεις μέσα σε μία εβδομάδα σε αεροδρόμια της Κρήτης

0

Όχι ένας και δύο, αλλά 59 άνθρωποι προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά πιστοποιητικά από δύο αεροδρόμια της Κρήτης.

Οι 59 αλλοδαποί, εκ των οποίων 39 άνδρες, 18 γυναίκες, καθώς και 2 ανήλικοι, προσπάθησαν να ταξιδέψουν προς χώρες της Ευρώπης, από τον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης και στο Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Οι 59 άνθρωποι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Οι άνθρωποι συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9 Ιουλίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και του Αστυνομικού Σταθμού Σητείας αντίστοιχα, οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Δανίας, Τσεχίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Λιθουανίας, Σλοβενίας, Πολωνίας, Βουλγαρίας, Συρίας Αλβανίας, Πακιστάν, Ερυθραίας, Ολλανδίας και προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ