ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Χαλάει» τα σχέδια των Κρητικών ο καιρός: Με βροχές και 8 Μποφόρ «φεύγει» η εβδομάδα

0

Με… βροχές θα «μπει» το Σαββατοκύριακο για τους κατοίκους και επισκέπτες της Κρήτης - Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Βροχερή θα είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για πολλούς Κρητικούς, καθώς, ο καιρός φαίνεται να… «χαλάει» τα σχέδια όσων θα ήθελαν να απολαύσουν ένα τριήμερο με υψηλές θερμοκρασίες, δίπλα στο κύμα και μάλιστα, εν όψει της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, σε πολλές περιοχές της Κρήτης αναμένονται, αύριο, βροχοπτώσεις, κατά τόπους - μάλιστα - ισχυρές, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή, σε ορισμένες περιοχές.

Ο καιρός σήμερα και αύριο

Γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις, προβλέπει σήμερα για την Κρήτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και - τοπικά - έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, αύριο ο καιρός φαίνεται να… «χαλάει» τα σχέδια των κατοίκων και επισκεπτών της Κρήτης, καθώς, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, ο καιρός στην Κρήτη θα είναι γενικά αίθριος, με μεγάλη - όμως - πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί στα 3 με 5 Μποφόρ και, κατά τόπους, στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι και τα 8 Μποφόρ και η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε ποιες περιοχές της Κρήτης αναμένονται βροχές αύριο;

Άνω Βιάννος

Ανώγεια

Αρκαλοχώρι

Κάνδανος

Καστέλλι

Κρουσώνας

Μάλια

Μουρνιές

Νεάπολη

Πρέβελη

Ρέθυμνο

Σπήλι

Τζερμιάδο

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ