ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έσμιξαν και πάλι οι Ανωγειανοί απόφοιτοι του «Σταυράκειου»

0

Συγκίνηση, χαρά, έντονα συναισθήματα, αναμνήσεις…

Πέρασαν αρκετές δεκαετίες από την αποφοίτηση τους. Χώρισαν οι δρόμοι τους, συναντήθηκαν μετά από αρκετά χρόνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ο λόγος για τους αποφοίτους του «Σταυράκειου» Γυμνασίου και Λυκείου Ανωγείων, με το «παζλ» των μαθητικών χρόνων των αποφοίτών του, να «ξεδιπλώνεται» - από το 1954 έως σήμερα - στη διάρκεια της συνάντησης στο προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου κυριάρχησαν αναμνήσεις χρόνων.

Εκατοντάδες απόφοιτοι συναντήθηκαν μετά από αρκετές δεκαετίες, με μόνη διαφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, η οποία ωστόσο δεν στάθηκε πρόβλημα για την αναγνώριση μεταξύ τους.

Η δημιουργική συνάντηση των γενεών εντάσσεται στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Ανωγείων και κατόπιν πρόσκλησης της «Ομάδας Πρωτοβουλίας» προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Δωρητή και Ιδρυτή του Γυμνασίου και Λυκείου Ανωγείων Μιχαήλ Ιωάννη Σταυρακάκη για την κοινωνική προσφορά του.

Όμορφες στιγμές της σχολικής τους ζωής «ξαναζωντάνεψαν» στη συνάντηση στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Οι παλιοί συμμαθητές αγκαλιάστηκαν, «γύρισαν» τον χρόνο πίσω, «ξετυλίγοντας» τις σελίδες της ζωής τους και ανταλλάσσοντας απόψεις για το σήμερα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ