ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ομάδα του Rethymno-Recevin στην «ΓΗ Μυλοποτάμου»

0

Μετά από τις πολύ επιτυχημένες δράσεις που έγιναν για την προώθηση του κρητικού κρασιού στη Γιορτή Κρητικής Διατροφής, η πάντα δραστήρια ομάδα του Rethymno-Recevin συνεχίζει δυναμικά τις εκδηλώσεις της στο πλαίσιο της διάκρισης του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινοπαραγωγών Πόλεων RECEVIN. Μεγάλος χορηγός του Rethymno European Wine City 2018 είναι το La Grotta Boutique Wine Hotel.

Επόμενος σταθμός αποτελεί το Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου στο πλαίσιο της έκθεσης παραγωγών, καλλιτεχνών και πολιτιστικών συλλόγων Γη Μυλοποτάμου, η ομάδα Rethymno-Recevin διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο για την κρητική ποικιλία λιάτικο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Επιμορφωτικό Σύλλογο Περάματος.

Η Γνωριμία με το λιάτικο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στην Πλατεία του Δημαρχείου Περάματος, στις 20:30. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια ομιλία από τον κ. Πέτρο Μέλιο, μαθηματικό-οινολόγο & Επιστημονικό Σύμβουλο Πανεπιστημίου Δ. Αττικής ενώ, τη γευσιγνωσία με κρασιά χορηγία των μελών του Wines of Crete αλλά και της κάβας «Οινοχόος», θα αναλάβει η ομάδα του Rethymno-Recevin. Το λιάτικο θα παρουσιαστεί σε όλες τις οινοποιητικές του εκφάνσεις και μορφές που υπάρχει στην Κρήτη.

Η «Γη Μυλοποτάμου» αποτελεί διοργάνωση του Πολιτιστικού-Επιμορφωτικού Συλλόγου Περάματος και θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30, με γενική είσοδο 2 ευρώ. Συνδιοργάνωση Δήμος Μυλοποτάμου, Περιφέρεια Κρήτης, Π.Ε.Ρεθύμνου και Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ