ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μπράβο Μυλοπόταμε για τα ταλέντα σου!

0

Μια μοναδική βραδιά έζησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην Κάλυβο Μυλοποτάμου την περασμένη Κυριακή 5 Αυγούστου όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά Διαγωνισμός Ταλέντων για παιδιά 6-12 ετών.

Με αγάπη και μεράκι ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καλύβου, οργάνωσε την πρώτη βραδιά ταλέντων για παιδιά την οποία παρουσίασε στην πλατεία της Καλύβου, με τίτλο «Μυλοπόταμος, έχεις ταλέντο» και θέμα την εκστρατεία κατά του bullying. Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ταλλαία 2018» του Δήμου Μυλοποτάμου.

Με την άρτια οργάνωση και την εξαιρετική δουλειά από την πλευρά του Συλλόγου αλλά και ολόκληρου του χωριού που βοήθησε, η βραδιά κύλησε όμορφα, αφήνοντας ευχαριστημένους τους πάντες και ενθουσιασμένους τους λιλιπούτειους διαγωνισμένους.

Και οι δέκα συμμετοχές των παιδιών ήταν απολαυστικές και καλοδουλεμένες ωστόσο μέσα από τη διαδικασία ξεχώρισαν δύο οι οποίες και συγκέντρωσαν το απόλυτο άριστα.

Οι δύο συμμετοχές που αρίστευσαν ήταν τα «Κρητικόπουλα»  που έπαιξαν με μαντολίνα  και τραγούδησαν το «καπηλειό» των Χαΐνηδων  και τα «Αστεράκια» που ήταν τρία κορίτσια 6 - 8 ετών, τα οποία χόρεψαν με συντονισμό, ένα μοντέρνο ελληνικό τραγούδι.

Την βραδιά συντόνισαν οι: Νίκος Λυρώνης, Ελευθερία Πολιτάκη και Γεωργία Λυρώνη, οι οποίοι, συμμετείχαν στο show τραγουδώντας, χορεύοντας και ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε.

Στην Κρητική Επιτροπή συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Αθηνά Πετρακάκη και Αγγελική Καλλέργη, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, Θωμάς Καντιφές, η παραγωγός καλλιτεχνικών θεαμάτων Μαρύλι Αγγελιδάκη και ο μουσικός – τραγουδιστής Λευτέρης Τζαγκαράκης.

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΚΑΡΑΤΕΓΚΑ (Άννα- Αθηνά- Νεκτάριος)

ΤΑΡΑΞΙΕΣ (Σπύρος -Σπύρος -Μαρία -Μαρία -Ελευθερία)

ΜΑΛΕΒΥΖΙΩΤΗΣ (Λάμπης – Νίκος – Μαριλένα)

ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ (Μαρία -Σπύρος)

ΖΙΟΥ ΝΤΟ (Λυκούργος- Αναστασία)

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ (Αντώνης – Αντωνία)

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ -ΜΑΡΙΑ

ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ (Χαρά- Χαρά- Χαρά)

ΟΙ ΑΜΑΖΩΝΕΣ (Μαρία - Κωνσταντίνα)

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ