ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου

0

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τις θερμές ώρες της μέρας θα πληθύνουν και θα ενισχυθούν. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά. Στο Αιγαίο αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 22 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 25 έως 36, και στην Κρήτη από 20 έως 30.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Χανιά

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΝΝΔ έως ΒΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ, εντάσεως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ