ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι “Χορωδοί του Νότου” στο θεατράκι της Αγίας Γαλήνης!

0

Μία εξαιρετική συναυλία ετοιμάζεται να παρουσιαστεί το βράδυ της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στο θεατράκι «Ίκαρος & Δαίδαλος» της Αγίας Γαλήνης από την χορωδία των Βώρων «Χορωδοί του Νότου».

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων με την ονομασία Οι χορωδοί του Νότου δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελείται από 3 τμήματα: Παιδικό, Εφηβικό-Νεανικό και Ενηλίκων. Έχει συνολικά 70 μέλη περίπου και είναι κάτοικοι όχι μόνο των Βώρων, αλλά από όλη τη Μεσαρά. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων με Διευθυντή Χορωδίας τον κ. Σφακιανάκη Άρη. Η χορωδία έχει δώσει συναυλίες με μουσική Χατζιδάκη, Νέο Κύμα, Θεοδωράκη, Ελληνικό Κινηματογράφο και φέτος κάνουν αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ, έναν μουσικό του μεσοπολέμου. Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο έχουν προγραμματιστεί 6 συναυλίες: Στη Γόρτυνα, στους Βώρους, στις Μοίρες, στο Ζαρό, στην Αγία Γαλήνη και στο Πετροκεφάλι..

Σκοπός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βώρων είναι η προσέλκυση παιδιών και νέων στη μουσική και ψυχαγωγική δημιουργία. Για το λόγο αυτό λειτουργούν τμήματα Δημιουργικής απασχόλησης, εκμάθησης μουσικών οργάνων, προβολή ταινιών, διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών, καθώς επίσης προσκαλούνται ειδικοί για θέματα που αφορούν την Ιστορία, την Ψυχολογία και την Κοινωνιολογική μας προσέγγιση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ