ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ορκωμοσία νέων δοκίμων αστυφυλάκων στη Σχολή Αστυφυλάκων

0

Η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το έτος 1984, μετά την ενοποίηση των Σωμάτων Ελληνικής Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

Είναι Ανώτερη Παραγωγική Σχολή, υπερδιετούς κύκλου σπουδών και ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων, αποβλέποντας στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση και στην κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία τους, ώστε να καταστούν ικανοί Αστυνομικοί και Ανακριτικοί Υπάλληλοι.

Από το έτος 1995 οι Δόκιμοι Αστυφύλακες εισάγονται στη Σχολή με το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων, βάσει του Νόμου 2226/94.

Από το 2005, στα πλαίσια της αποκέντρωσης, η έδρα της Σχολής μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή και σ’ αυτή υπάγονται τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Κομοτηνής, Ξάνθης, Νάουσας, Γρεβενών, Καρδίτσας, Ρεθύμνου και Σητείας.

Την 7 Οκτωβρίου 2018 θα αποφοιτήσουν από τη Σχολή Αστυφυλάκων 503 Αστυφύλακες, της 20ης Εκπαιδευτικής Σειράς 2016 – 2018.

Από το Τ.Δ.Α. Ρεθύμνου θα αποφοιτήσουν 82 Αστυφύλακες.

ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ

και Ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπυρίδων ΓΕΡΜΑΝΑΚΗΣ, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν, να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ονομασίας και αποφοίτησης των Νέων Αστυφυλάκων, που θα πραγματοποιηθεί την 7 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00΄, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ