ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Βραδιά του Ερευνητή στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser CPPL ΤΕΙ Κρήτης

0

Εκδηλώσεις για τη "Βραδιά του Ερευνητή" θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο, στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser CPPL ΤΕΙ Κρήτης την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Βραδιά Ερευνητή ( http://www.researchersnight.gr )

Η «Βραδιά του Ερευνητή» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη διοργανώνονται οι εκδηλώσεις «Βραδιά του Ερευνητή» σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα αναλαμβάνει ανελλιπώς τη διοργάνωση εκδηλώσεων από την έναρξη του θεσμού το 2005. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβουν μέρος σε πειράματα, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με ερευνητές και να διασκεδάσουν με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ξεκινούν το απόγευμα και περιλαμβάνουν δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Στο Ρέθυμνο η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος και Laser του ΤΕΙ Κρήτης, στα Τρία Μοναστήρια από τις 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πέραν από τις εκλαϊκευμένες παρουσιάσεις και τα πειράματα στα οποία μπορεί να λάβει μέρος το κοινό, θα υπάρχει και Μουσική εκδήλωση καθώς και σχετικό μπουφέ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με Μουσική ένα από τα ποιοτικότερα, σε Πανελλήνιο Επίπεδο, Μουσικά συγκροτήματα οι Vamos Ensemble.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ