ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κάλεσμα Εθελοντών για τη σχολικη χρονιά 2018- 2019 στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΜΕΑ «Μαζί Μπορούμε» στο Ρέθυμνο

0

Για άλλη μια χρονιά σας καλούμε σήμερα να υποστηρίξετε το έργο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμέΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ρεθύμνου.  Απευθυνόμαστε σε παλιούς εθελοντές μας καθώς και σε νέους φοιτητές ή εργαζόμενους που θέλουν να διαθέσουν δημιουργικό χρόνο για να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία στην εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία. Σας προτείνουμε να είστε κοντά μας ώστε με  την συμμετοχή σας να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα χαρούμενο και πολυπληθές, με προοπτικές εκπαίδευσης και απόκτησης εμπειριών.

Ήρθε η ώρα να σας καλέσουμε για να στηρίξετε και φέτος το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που  λειτουργεί καθημερινά στην οδό Παπανικολάου 23, από τις 5.30 ως τις 8.30 με πλήθος εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις και έμπειρους επαγγελματίες.

Αν θέλετε να βοηθήσετε και να διαθέσετε ένα τουλάχιστον 3ωρο εβδομαδιαίως για αυτό σας προσκαλούμε να αποστείλετε μαιλ στο: kdapameareth@gmail.com  με τα πλήρη στοιχεία σας και ιδιότητά σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας  μαιλ και ιδιότητα). Θα κληθείτε σε συνάντηση μαζί μας.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας μια και η δομή  απαιτεί περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων που θα οργανωθούν και θα ενσωματωθούν  πλήρως στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και θα λάβουν βεβαίωση στο τέλος της σχολικής χρονιάς από τον πιστοποιημένο φορέα μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ