ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καθαρισμός τάφρων και πρανών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

0

Στο πλαίσιο του έργου αυτεπιστασίας, που εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, θα  ξεκινήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού πρανών και τάφρων στο τμήμα της επαρχιακής οδού υπ΄αρ. 8 από διακλάδωση Παλιά Εθνική Οδό (Αθάνατος) στον οικισμό Αγ. Ανδρέα έως την διακλάδωση για Άνω Βαρσαμόνερο και στην επαρχιακή οδό υπ΄αρ. 7 από διακλάδωση Άνω Βαρσαμόνερο -Κάστελλο έως επαρχιακή οδό υπ΄ αρ.3.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης, να κόψουν με μέριμνά τους τα κλαδιά, που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις, που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η ασφάλεια της οδού και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον, παρακαλούνται οι οδηγοί, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης, που θα υπάρχει στις επαρχιακές οδούς καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ