ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με νέο design και σε περισσότερα χρώματα θα κυκλοφορήσει η "επετειακή σειρά" Galaxy S10

0

Η Samsung του χρόνου θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy και επομένως αναμένεται να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό με τη σειρά Galaxy S.

Πιο συγκεκριμένα, ο CEO του τμήματος Samsung Mobile, DJ Koh μιλώντας σε Κινέζικα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε γνωστό ότι η εταιρεία του πρόκειται να κάνει «σημαντικές αλλαγές» στον συνολικό σχεδιασμό των smartphones της σειράς Galaxy S σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S9 και το Note9.

Δυστυχώς, δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι η νέα σειρά θα διατεθεί σε «καταπληκτικά» χρώματα, κάτι που έρχεται σε συνάρτηση με κάποιες φήμες που θέλουν τη σειρά Galaxy S όχι μόνο να κυκλοφορεί με τρία διαφορετικά μοντέλα αλλά και σε εννέα διαφορετικά χρώματα, ανάμεσα στα οποία θα βρίσκεται και το Emerald Green που έχουμε να δούμε από το 2015 όταν κυκλοφόρησε το Galaxy S6 Edge. Άλλα χρώματα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα πιο κλασικά Black, Blue και Gray αλλά και τα Lilac Purple, Sunrise Gold, Burgundy Red και ίσως Metallic Copper.

Όσον αφορά στο τρίο των συσκευών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν, το μεγαλύτερο από αυτά αναμένεται να διαθέτει πέντε κάμερες συνολικά, δύο κάμερες στην πρόσοψη και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, ενώ οι άλλες δύο συσκευές θα διαθέτουν τρεις κάμερες, μία στην εμπρόσθια και δύο στην οπίσθια όψη τους.

Αν και η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει οθόνη τεχνολογίας OLED και στις τρεις συσκευές, ο φημολογούμενος in-display fingerprint sensor ενδέχεται να μην βρίσκεται και στις τρεις συσκευές, αλλά στις δύο από αυτές. Υπάρχει επίσης μία περίπτωση να εγκαταλειφθεί η τεχνολογία Σάρωσης Ίριδας και να χρησιμοποιηθεί κάποια τεχνολογία 3D face recognition στη θέση της.

https://youtu.be/jz6rRsuHUXQ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ