ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυκονιάτης: Να δείξουμε βελτίωση κόντρα στο Περιστέρι"

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, μετά από τη συμμετοχή του το προηγούμενο διήμερο στο 28ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης». Σήμερα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Κερατέας και αύριο στις 17.30 θα δώσει ακόμη έναν φιλικό αγώνα κόντρα στο Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο προπονητής της ομάδας μας Σταύρος Μυκονιάτης μίλησε για τα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Προμηθέα και Κολοσσό αλλά και για το αυριανό, σημειώνοντας: «Ήταν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια μας βοήθησαν ιδιαίτερα, ώστε να δουν και να συνειδητοποιήσουν οι ξένοι παίκτες μας τι θα αντιμετωπίσουμε τη φετινή σεζόν, καθώς κανένα από τα παιδιά δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως είναι λογικό σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε καλά και κακά διαστήματα, τα οποία θα τα δούμε και θα τα δουλέψουμε στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι, όπου θέλουμε να δείξουμε περισσότερη βελτίωση σε κάποιους τομείς».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη για τη σημερινή φιλοξενία στο γήπεδο τους. «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κερατέας και τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, καθώς μας βοήθησαν και μας φιλοξένησαν στο γήπεδο τους σήμερα για τις ανάγκες της προπόνησης».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ