ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Ενώπιον του Ανακριτή οι δύο για την αιματηρή συμπλοκή στο Ενετικό λιμάνι

0

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθούν βρίσκονται αυτή την ώρα ο 20χρονος και ο 22χρονος οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης για επεισόδιο που σημειώθηκε στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.Σύμφωνα με πληροφορίες, από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η απόφαση της Ανακρίτριας Χανίων για τους δύο νεαρούς οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες εις βάρος 29χρονου εργαζόμενου σε μαγαζί.

Υπενθυμίζεται ότι από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε συμπλοκή κατέληξε ο καυγάς ενός 29χρονου μπάρμαν με δυο νεαρούς από ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ένας νεαρός, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 29χρονο, για να συλληφθεί μαζί με τον φίλο του ελάχιστα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Όλα φαίνεται να έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Τα αίτια ωστόσο διερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων που έχει στη διάθεση της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν καρέ - καρέ το σκηνικό στην Ακτή Κουντουριώτη, από τα πρώτα λεπτά της συμπλοκής μέχρι την άφιξη των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Η συμπλοκή έγινε περίπου ένα τέταρτο μετά τη μία. Θαμώνες νυχτερινών καταστημάτων του Ενετικού λιμανιού βγήκαν ανάστατοι έξω, όταν αντιλήφθηκαν ότι σε μπαρ της Ακτής Κουντουριώτη εκτυλίσσονταν άγριος καυγάς.

Δύο νεαροί βγήκαν από το μπαρ και κατευθύνθηκαν προς την ανατολική πλευρά του λιμανιού. Ο ένας ήταν εμφανώς εξαγριωμένος.

Η κοπέλα που τον συνόδευε προσπάθησε μάταια να τον σταματήσει. Εκείνος όμως επέστρεψε, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 29χρονο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ