ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

1ος Νυχτερινός Γύρος Πόλης Ρεθύμνου

0

Όλα είναι έτοιμα για τον 1ο  ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018. Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Εβδομάδα Ευρωπαικής Κινητικότητας και της υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος CIVITAS DESTINATIONS.

Το επίκεντρο της διοργάνωσης θα είναι η Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα των 5km.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννημένοι το έτος 2005 και μεγαλύτεροι (άνδρες-γυναίκες) όπου θα μπορούν να διανύσουν την διαδρομή με όποιον τρόπο επιθυμούν δηλαδή τρέχοντας ή περπατώντας.

Οι εγγραφές με το αντίτιμο των 5 ευρώ έχουν κλείσει(Παρασκευή 14/09/18 και ώρα 14:00) και πλέον όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα μπορούν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα να εγγραφούν από τα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού(Κλ. Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη) το Σάββατο 15/09/18, το χρονικό διάστημα 12:00-20:00 ή μια ώρα πριν στον χώρο της εκκίνησης με κόστος 10 ευρώ.

Το Σάββατο επίσης στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού(Κλ. Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη) το χρονικό διάστημα 12:00-20:00 θα μπορούν όλοι οι συμμετέχοντες να παραλάβουν την «τσάντα του αθλητή» όπου θα περιλαμβάνει α)τον αριθμό συμμετοχής(με παραμάνες) β)το chip χρονομέτρησης και γ) αναμνηστικό μπλουζάκι ενώ για τους εκτός Ρεθύμνου αθλητές(Ηράκλειο, Χανιά κ.α) η παραλαβή θα μπορεί να γίνει 1 ώρα πριν την εκκίνηση στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του αγώνα από την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη θα δοθεί στις 20:30 και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες θα είναι η εξής:

Πλατεία Αγνώστου (εκκίνηση) – Σοφ. Βενιζέλου - Μαρίνα - Σοφ. Βενιζέλου - Πλατεία Αγνώστου -Αρκαδίου – Περιφερειακός (Εμμ. Κεφαλογιάννη) – Κορωναίου – Πρεβελάκη – Ρήγα Φεραίου – Ψυλλάκη – Πατριάρχου Γρηγορίου – Δημακοπούλου – Εθν. Αντιστάσεως – Παλαιολόγου – Πετιχάκη – Ελ. Βενιζέλου - Πλατεία Αγνώστου (τερματισμός).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ