ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δυο ελαιουργικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου στην έκθεση Sial Paris 2018 με επιχορήγηση του Επιμελητηρίου

0

Δύο Ρεθυμνιώτικες επιχειρήσεις από τον Άγιο Βασίλειο που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ελιάς και του ελαιόλαδου, θα εκπροσωπήσουν το Ρέθυμνο στην κορυφαία διεθνή έκθεση “SIAL PARIS 2018”. Πρόκειται για τις: Ladi Τσουδερός (ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ- Ασώματος), και Plakias Olive Oil (Γεώργιος Σταυγιανουδάκης - Μαριού Αγ. Βασιλείου).

Η συμμετοχή αυτή κατέστη δυνατή και με την συμβολή, μέσω επιχορήγησης από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, σημαντικού μέρους  των εξόδων συμμετοχής των παραπάνω  επιχειρήσεων – μελών του οι οποίες,  στην SIAL 2018 θα φιλοξενηθούν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε ότι αφορά στην έκθεση SIAL 2018, πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο, και η οποία θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018, στο Παρίσι (Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού, Paris – Nord Villepin - https://www.sialparis.com/ ).  Η παρουσία στην  διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης για  την υποστήριξη και ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Ρεθυμνιώτικων επιχειρήσεων στην διεθνή αγορά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ