ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Οι τρεις γεμιστήρες του Κατσιφά και ο ελεύθερος σκοπευτής που τον σκότωσε

0

Τι συνέβη τελικά στο χωριό Βουλιαράτες; Πως σκοτώθηκε ο Κώστας Κατσίφας;

Ένα από τα μέλη της ελληνικής αποστολής πληροφόρησε το Militaire.gr για όσα έζησε:

“Στην περιοχή έγιναν δύο τελετές. Η πρώτη στην Κλεισούρα στις 10 το πρωί και η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 12 στο χωριό Βουλιαράτες…Κατά τη διαδρομή από την Κλεισούρα προς Βουλιαράτες, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιον ο οποίος πυροβολεί με Καλάσνικοφ.

Όταν φθάσαμε στο χωριό πληροφορηθήκαμε τα εξής: Ο Κατσιφάς διαπίστωσε ότι μία από τις σημαίες που είχε τοποθετήσει σε σημείο του χωριού, είχε αφαιρεθεί. Ζήτησε το λόγο από δύο αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων απλά του έδειξε τη θήκη με το όπλο του.

Ο Κατσιφάς εκνευρισμένος πήγε στο σπίτι του και βγήκε με το Καλάσνικοφ και τρεις γεμιστήρες. Άρχισε να πυροβολεί στον αέρα! Οι Αλβανοί αστυνομικοί ειδοποίησαν τις ειδικές δυνάμεις που έφθασαν σχετικά γρήγορα.

Στο μεταξύ η τελετή στο νεκροταφείο άρχισε. Ακούγαμε πυροβολισμούς, από την άκρη του χωριού, στην πλαγιά όπου βρισκόταν το υδραγωγείο. Εκεί είχε καταφύγει ο Κατσιφάς. Οι πυροβολισμοί που ακούγαμε ήταν σε κάποιες περιπτώσεις “πυκνοί” και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με τις τρεις γεμιστήρες που φέρεται να είχε ο Κατσιφάς. Λίγη ώρα μετά μας πληροφόρησαν ότι έχει συλληφθεί. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να μάθουμε ότι είχε εκτελεστεί. Μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος. Οι βολές πρέπει να έγιναν από ελεύθερο σκοπευτή”.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ