ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Εγκυος η Μέγκαν Μαρκλ

0

Ανακοίνωση από το Παλάτι - Την άνοιξη του 2019 θα έρθει ο «πελαργός» για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι - Τα ευχάριστα νέα ήρθαν πέντε μήνες μετά το γάμο τους το Μάιο

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν την άνοιξη του 2019 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, πέντε μήνες μετά το γάμο τους, όπως ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Μαρκλ είχαν φουντώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω της επιλογής του φορέματος που έκανε η Αμερικανίδα ηθοποιός και πλέον δούκισσα του Σάσεξ στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αυτού μεγαλειότητα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει παιδί την άνοιξη του 2019. Το πριγκιπικό ζευγάρι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που έχει λάβει από όλο τον κόσμο μετά το γάμο τους το Μάιο και είναι στην ευχάριστη θέση να να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα με τους πολίτες».

Τις φήμες είχε πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο η ανακοίνωση ότι η Μαρκλ δεν θα συμμετείχε σε μια αναρρίχηση στη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ.

Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την άφιξη του Χάρι και της Μέγκαν στο Σίδνεϊ για την έναρξη του πρώτου διεθνούς ταξιδιού του πριγκιπικού ζευγαριού.

Το ταξίδι αυτό σε Αυστραλία και άλλες χώρες του νότιου Ειρηνικού, το πρώτο επίσημο του νέου πριγκιπικού ζεύγους μετά το γάμο τους τον περασμένο Μάιο, θα διαρκέσει συνολικά 16 ημέρες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ