ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εκλογή και ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου ενεργών πολιτών ΣΥΝΠΟΛΙΣ

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ενεργών πολιτών ΣΥΝΠΟΛΙΣ την Κυριακή 14/10/2018. Η προσέλευση των μελών ήταν αρκετά ικανοποιητική ενώ πάντα ευχάριστο είναι το γεγονός της παρουσίας στις εκδηλώσεις μας, συμπολιτών-φίλων, ουσιαστικών εθελοντών που είναι διαρκώς στο πλευρό του ΣΥΝΠΟΛΙΣ εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς στήριξη «αλά καρτ» και καιροσκοπική συμπεριφορά, αλλά με μόνο στόχο αυτόν της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Πλέον στην νέα εποχή  του Συλλόγου το Res non Verba αποτελεί το βασικό δόγμα με το οποίο θα πορευτεί ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ της νέας εποχής.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, το νέο Δ.Σ. που προέκυψε είναι (με αλφαβητική σειρά) το εξής: Νικολέτα Αβιδιανάκη – Ζουμπουλάκη, Βαγγέλης Μπεμπής, Κώστας Οικονομάκης, Γιώργος Παπαδόσηφος, Θανάσης Πετράς, Μάκρος Σελλλιανάκης και Νίκος Σκαρτσιλάκης. Παράλληλα την Τετάρτη 17/10/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.με σκοπό την συγκρότηση σε σώμα και σαν αποτέλεσμα η διοικητική δομή του νέου Δ.Σ. του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδόσηφος

Αντιπρόεδρος:  Μάρκος Σελλιανάκης

Γραμματέας: Νίκος Σκαρτσιλάκης

Ταμίας: Βαγγέλης Μπεμπής

Μέλος: Θανάσης Πετράς

Μέλος: Νικολέτα Αβιδιανάκη-Ζουμπουλάκη

Μέλος: Κώστας Οικονομάκης

Την ίδια στιγμή, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., οριστικοποιήθηκε η νέα ατζέντα και τέθηκαν οι βασικοί άξονες με νέους στόχους και προοπτική για τον ΣΥΝΠΟΛΙΣ της επόμενης διετίας. Συμφωνήθηκε μεταξύ των μελών ότι η νέα περίοδος του Συλλόγου είναι περίοδος αλλαγής και αναπροσαρμογής στις νέες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με βασικό στόχο την εξωστρέφεια, την δημιουργία πολυδιάστατων ενεργειών εθελοντισμού με την χρήση σύγχρονων διαδραστικών καναλιών επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας και τους τοπικούς φορείς με στόχο την πιο άμεση και ενεργή εμπλοκή όλων στην προσφορά και τον εθελοντισμό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για μια ακόμη φορά τους τοπικούς φορείς για την αρωγή τους στις δράσεις μας και πάνω από όλα τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας για την στήριξη και την μεγάλη «αγκαλιά» που έχουν δώσει στον ΣΥΝΠΟΛΙΣ όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς με την σειρά μας νιώθουμε την υποχρέωση να δεσμευτούμε ότι με όρεξη και μεράκι θα εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες για τα καλύτερα αποτέλεσμα για την πόλη μας, στην οποία αγαπάμε να προσφέρουμε, πάντα με βασικό γνώμονα τον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ