ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

«Ευκαιρίες για τον ιδιωτικό τομέα από έργα που χρηματοδοτεί η Παγκόσμια Τράπεζα στις αναπτυσσόμενες χώρες»

0

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ πραγματοποίησαν με επιτυχία, την  Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Ρεθύμνης, ενημερωτική εκδήλωση θέμα: «Ευκαιρίες για τον ιδιωτικό τομέα από έργα που χρηματοδοτεί η Παγκόσμια Τράπεζα στις αναπτυσσόμενες χώρες».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρουν οι χρηματοδοτήσεις και οι λοιπές δράσεις του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, για τις επιχειρήσεις του Ελληνικού ιδιωτικού τομέα. Αυτές αφορούν κυρίως σε συμβάσεις προμηθειών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στα πλαίσια έργων που χρηματοδοτεί ο όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου.  Το γραφείο διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα βοηθά Ελληνικές επιχειρήσεις να διεκδικήσουν μέρος της πίτας των συμβάσεων προμηθειών που γίνονται στο πλαίσιο των έργων που χρηματοδοτεί η Παγκόσμια Τράπεζα, παρέχοντας σχετική κατάρτιση και πληροφόρηση μέσα από σεμινάρια και ημερίδες που διοργανώνει σε συνεργασία με επιχειρηματικούς φορείς.

Η παρουσίαση έγινε από τον private sector liaison officer της Τράπεζας κ. Θεόδωρο Αξυλιθιώτη. Παρόντες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και ο ‘Α Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Εμμανουήλ Ψαρουδάκης, ο οποίος  απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και επιχειρηματίες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ