ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Θύμα απάτης ο Λευτέρης Πανταζής - Πως του απέσπασαν 60.000 ευρώ

0

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής από υποτιθέμενους χρηματιστές που του απέσπασαν το ποσό των 60.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, ο δράστης είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός στην αστυνομία για ανάλογες δράσεις από τη δεκαετία του 1970. Προσέγγισε τον τραγουδιστή και τα υπόλοιπα θύματά του και παρουσιάστηκε στην αρχή ως φιλάνθρωπος, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Ο «χρηματιστής» είπε στον Λευτέρη Πανταζή να επενδύσει 60.000 ευρώ στο χρηματιστήριο για τα του τα διπλασιάσει.

Μάλιστα, του έδωσε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο, του είπε, ότι βρισκόταν ένα μικρό «μαξιλαράκι», δηλαδή ένα ποσό 60.000 ευρώ, ώστε αν χάσει αυτά που επένδυσε, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να πάρει τα λεφτά.

Το τεράστιο λάθος που έκαναν ο τραγουδιστής και τα υπόλοιπα θύματα ήταν το γεγονός ότι δεν άνοιξαν ποτέ το χρηματοκιβώτιο. Όταν είδε ότι περνούσε ο καιρός και δεν έπαιρνε χρήματα, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και αντί για χρήματα βρήκε… εφημερίδες.

Έτσι κατάλαβε την απάτη, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Ο απατεώνας συνελήφθη από την αστυνομία και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ