ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Κοτζιάς μετά την παραίτησή του: «Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος»

0

Με προειδοποιητικό, έως απειλητικό, τόνο ο Νίκος Κοτζιάς έστειλε μήνυμα σε Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και τους άλλους πολιτικούς εχθρούς του ότι θα επιστρέψει - «Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους» σχολίασε ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών

Με ένα στίχο του Διονύση Σαββόπουλου σχολίασε ο Νίκος Κοτζιάς την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. «Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις» όπως μετέφερε ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο τουίτερ.

Με λίγες λέξεις, ο κ. Κοτζιάς εξήγησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την κυβέρνηση. «Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου» τόνισε ο τέως, πλέον, υπουργός Εξωτερικών. Άλλες λεπτομέρειες δεν έδωσε ο κ. Κοτζιάς για την εκτός ορίων σύγκρουση που είχε με τον κ. Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας, αρκούμενος να δώσει το στίγμα μιας αναμέτρησης στην οποία ο τέως υπουργός Εξωτερικών ήταν μόνος απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και μια σειρά υπουργών.

Στο τέλος του μηνύματός του, με έναν αμφίσημο τρόπο, ο Νίκος Κοτζιάς έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα ότι θα επιστρέψει αλλά και εμμέσως απειλητικό ότι θα επιβιώσει πολιτικά.

«Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» ήταν ο στίχος του Ντίνου Χριστιανόπουλου που δανείστηκε ο Νίκος Κοτζιάς για να στείλει τα μηνύματά του σε φίλους και πολιτικούς εχθρούς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ